23/09/2017

Kick-off trainingen

Wij geloven dat het van groot belang is om studenten en medewerkers actief te betrekken bij besluitvorming om universiteiten en hogescholen de juiste koers te laten varen. Om dit te kunnen bewerkstelligen moeten medezeggenschappers voldoende zijn voorbereid op hun taken binnen in de medezeggenschap. Hier dragen wij graag aan bij.

Het hoger onderwijs ligt ons na aan het hart en wij hebben gezien wat voor een bijdrage krachtige medezeggenschap aan het onderwijs kan leveren. Wij combineren jaren aan ervaring binnen alle lagen van de medezeggenschap (zowel wo als hbo) met een veel trainerservaring en een constructieve doch kritisch houding. Wij hebben een passie om mensen het beste uit zichzelf te laten halen, kansen te herkennen en om hen deze te laten benutten! Daarom wordt iedere training toegespitst op de specifieke leervraag en is deze gevuld met actuele casuïstiek.

Hieronder vindt u ons aanbod voor de verschillende kick-off trainingen die we bieden.

 
Staat de kick-off training die jij wilt volgen hier niet bij? Neem even contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden!